eng
competition

Text Practice Mode

cvičný text 556 - 566

created Mar 31st 2020, 20:19 by Dasha


1


Rating

180 words
38 completed
00:00
Zlepšil-li se náš Saša trošku ve škole, neznamená to ovšem ještě, že z něho s největší pravděpodobností vyroste typ vědce. Jenom musíme neustále dávat pozor, abychom nezašli příliš daleko a neodradili tím další návštěvníky.
Staršina Pospíšil z vyšetřovacího oddílu prošetřoval koncem března minulého roku pokusy o propašování větších zásilek hašiše do naší republiky. Dnešní jednací protokol rozešleme všem přítomným poštou.
Naštěstí měli ve zvyku šetřit příliš rezolutními výrazy. Vyšetřovatel trvá na co nejrychlejším zajištění dalších šesti podezřelých osob. Měli by si takové pošetilé návrhy ušetřit, chtějí-li někam dospět.
Soustředíme-li se nyní zejména na řešení bytové výstavby, nesmíme zapomínat ani na sídlištní vybavenost. Zvětšovacím sklem bylo dobře vidět, jak se někdo pokoušel vybroušením zakrýt poškozené místo.
Při výstavbě dálnice bylo třeba urychleně vyřešit další dva technické problémy. Pospíšil-li si, pravděpodobně se sešli někde u bazénu. Míša asi zrovna odešla do Bílé labutě koupit další tři sešity do školy.
Příslušníci všech ozbrojených sil se opět sešli k oslavám - tentokrát v Praze-Chodově. Ostravsko-karvinský revír nyní řeší jiné problémy. Při hře na lišku šly děti podle šipek, kladených staršími chlapci z oddílu.  

saving score / loading statistics ...